Департамент культури опублікував анонс найцікавіших подій міста на тиждень Портал Києва

Реєстрація на екскурсії та лекторії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком. Екскурсія «Провулками київського Кудрявця» присвячена літописним місцям Києва і творінням багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи. Заступник Міністра внутрішніх справ під час робочої поїздки до Запоріжжя ознайомився із роботою Центру, зустрівся із рятувальниками, поліцейськими та нацгвардійцями.

  • Також ОКЦ займається координацією дій під час ліквідації небезпечних подій.
  • М.Грушевського, 5, конференц-зала.
  • За рахунок державного фонду регіонального розвитку.
  • Прибережна смуга біля очисних споруд оглядається та прибирається щоденно.
  • М.Грушевського, 5, біля картини.
  • На 2023 рік заплановано створення відповідної робочої групи та проведення тендерних закупівель щодо надання послуг та виконання робіт в складі заходів підготовчого етапу розроблення Комплексного плану.

Залучення інвестицій у розвиток громади. Здійснення заходів безпеки та громадського порядку. 8) в 7 будинках засклено 15,77 м2 вікон сходових кліток на загальну суму 12,4 тис. Модернізація та розширення матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, спорту, медицини, соціальної сфери.

Звернення громадян

Проєкт реалізувався в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Реалізація проєкту передбачається із залученням коштів субвенції https://www.0512.com.ua/list/452611 з державного/обласного бюджету. Капітальний ремонт будівлі закладу дошкільної освіти № 5 по вул. Могилеві-Подільському Вінницької області.

анонси місцевих заходів та подій

Проекти регуляторних актів для обговорення у 2021 р. Проекти регуляторних актів для обговорення у 2022 р. Проекти регуляторних актів для обговорення у 2023 р.

Підписка на новини

Тож закордонні партнери зможуть краще зрозуміти один із переломних моментів новітньої української історії та одночасно з українцями вшанувати Небесну Сотню. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УМОВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ проінспектував міський голова Руслан Серпенінов під час робочого візиту до школи в селі Цепцевичі Руслан Петрович зустрівся з учителями вчора, 29 жовтня. «Вшановуючи Небесну Сотню, ми вшановуємо не лише тих 107 героїв, а й усе те Небесне Воїнство, яке боронило і боронить нашу країну, віддаючи найцінніше – своє життя», – наголосив Пошивайло. Якщо у вас вже є акаунт на 2Event – будь ласка, залогіньтесь.

Відзначення Міжнародного  дня рідної мови

План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів у 2015 р. План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів у 2016 р. План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів у 2017 р. План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів у 2018 р. План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів у 2022 р.