Домінікана або Шрі-Ланка де краще відпочивати у 2021 році

Традиційно часом, коли краще відпочивати в Шрі-Ланці, вважається період з листопада по квітень. На цей час у Шрі-Ланці припадає високий сезон. Основна його особливість від низького сезону в Шрі-Ланці — немає дощів. Адже в літній час тут проходить сезон дощів, який відлякує багатьох клієнтів. Кращі пляжі з білосніжним піском слід шукати за декілька кілометрів від міста. Море тут дрібне навіть за 100 метрів від берега глибина невелика тому курорт підходить для відпочинку з дітьми.

де краще відпочивати на шрі ланці

Відвідування цього місця Цейлону безкоштовне, але приймаються пожертвування. Перед входом (окремо для чоловіків і жінок) відбувається перевірка на наявність небезпечних предметів і алкоголю. З Коломбо – автомобілем (2 години шляху) і потягом до залізничної станції Rambukkana;з Негомбо – автомобілем (2 години шляху);з Канді https://chl.kiev.ua/CGI-BIN/sp/part/index.php?razdel=4&page=311 – автомобілем (1 година шляху). Представляємо вам короткий путівник, де описані Кращі місця Шрі-Ланки, на що варто звернути увагу і як до них дістатися. У січні проводиться «Дурутху-Перахера» – важливе свято, що знаменує собою річницю приїзду Будди на Шрі-Ланку. Вважається, що Будда побував на острові 2500 років тому.

пляж Мірісса

Тому якщо ви плануєте замовити на острові, то варто взяти книжки українською мовою і улюблені розвиваючі іграшки. На Шрі-Ланці, окрім чудової погоди, також безліч і відмінних курортів з розвиненою інфраструктурою і чудовими пляжами. Аналізуючи відгуки туристів, які вже побували тут, можна з’ясувати, які курорти або райони є найпопулярнішими на острові. Найсолодше час закохані можуть провести на райському острові. Для тихого і затишного відпочинку найкраще вибрати курорт Ахангалла . Це спокійне місце вибирають молодята і гості з дітьми.

Пляж для льотного відпочинку з дітьми.

Все це відбувається на вулицях міста просто під відкритими небом. На нашу думку, Хіккадува є одним з кращих пляжів на Шрі-Ланці для тих, хто хоче просто байдикувати, гріючись під сонцем, але не особливо бажає купатися в океані. Цей пляж відмінно підійде для дітей, але тільки в разі, якщо вони будуть купатися на мілководді уздовж узбережжя. Звідси ж можна організуватися в поїздку на плато Хортона – гірські савани з шалено чистим повітрям і настільки ж божевільними 30 USD з людини за вхід.

Море – тепле, температура води в океані + 28 ° C. (захоплення Англією) тут мешкали сингальські королі. Це місце по праву називають “перлиною Цейлону”, так як природна і рукотворна краса заворожує навіть самих пересичених туристів. Але враховуйте, що трансфер від міжнародного міста Коломбо до північного сходу Шрі-Ланки займе від 8 годин. Якщо час трансферу здається занадто довгим, то як варіант можна розглянути пляж Унаватуна на південному заході острова. Відвідайте один з найпопулярніших на північно-східному узбережжі пляж. Захищений кораловим рифом пляж Нілавеллі сподобається сім’ям з дітьми.