Розробка віртуальної та доповненої реальності VR & AR FlexReality FlexReality

Проєкт для освіти в доповненій реальності на замовлення Міністерства освіти і науки України. Додаток розроблений для учнів середньої школи і дозволяє відтворити тривимірні процеси, явища і експерименти, маючи в руках лише смартфон. Додаток, який дозволить людині особисто вивчити планування, оцінити інтер’єр і вид з вікна — інструмент, який допоможе привернути увагу людей, які планують покупку власної квартири. Нижче https://www.volyn24.com/news/206669-pasyvnyj-dohid-scho-take-dyvidendy-ta-iak-vony-vyplachuyutsia ви можете побачити приклад одношго з таких тренінгів. «BookvAR» розроблений для учнів 8-9 класів на замовлення Міністерства освіти і науки України. У ньому ми пропрацювали наочні експерименти з фізики і в майбутньому плануємо «оживити» шкільну програму з математики, географії, хімії, астрономії. Від дитини потрібно тільки встановити додаток на смартфон і наводити камеру на сторінку, де ілюстрований експеримент.

Актуальна інформація про розробки в сфері віртуальної реальності

Матеріали з плашкою СПЕЦПРОЄКТ та ЗА ПІДТРИМКИ також є рекламними, проте редакція бере участь у підготовці цього контенту і поділяє думки, висловлені у цих матеріалах. Сам стартап використовуватиме 10 двигунів потужністю 2 МВт на своєму літаку Wright 1. Це загалом 20 МВт, що зрівнює літак за потужністю з лайнером Airbus A320.

Запуск та підтримка

Звична зарядка мобільних пристроїв, яка прив’язує їх власників до конкретного місяця, невдовзі втратить свою актуальність. Річ у тім, що у 2021 році Xiaomi та Motorola представили бездротові зарядні пристрої, які працюють дистанційно. ЕП весь рік спостерігала за новинами у сфері технологічних розробок і за підсумками пропонує свій список з тринадцяти найбільш цікавих інновацій року, що минає. Вихід на ринок, при необхідності – допомога співробітникам у освоєнні нового програмного продукту та підтримка якості. За допомогою VR окулярів учні можуть безпечно проводити експерименти з фізики, хімії, біології та інших предметів. У цьому ключі ми розробляли програму BookvAR за державним замовленням від Міністерства Освіти України для учнів в 8-9 класах.

Вона діятиме аналогічним принципом та розробляється для виведення на орбіти супутників масою до 200 кг. Розроблені в партнерстві з Facebook і EssilorLuxottica Ray-Ban Stories коштують від 299 дол і доступні для покупки в деяких роздрібних магазинах США, а також Австралії, Канади, Ірландії, Італії та Великобританії. Вартість системи HTS оцінюється трохи вище за високошвидкісну залізницю, але очікується, що вона знизиться, якщо буде досягнуто масове виробництво компонентів. Вся система, з урахуванням самої камери R5, обійдеться у 5898 дол.

Наприклад, спеціальні окуляри доповненої реальності можуть допомагати пілоту орієнтуватися в просторі, дотримуватися маршруту та отримувати додаткову інформацію під час польоту. Цей тип технології використовує камеру та спеціальний пасивний візуальний маркер, наприклад QR-код (quick response code – код швидкого відгуку), який показує запрограмований результат лише тоді, коли сенсор його зчитує. Таким чином вдається вирізнити віртуальні об’єкти з реального світу. Доповненої та віртуальної реальності; розгляд суті поняття «реальності» та показ принципів застосування даних додатків в житті людини. Через три роки доробок та покращень команда вчених повернулася з новим відкриттям – тепер система не просто показує об’ємні малюнки у повітрі, а змушує їх рухатись і навіть взаємодіяти з іншими об’єктами. Наше завдання полягало у створенні нового сайту, здатного збільшити кількість заявок. Сайт став професійнішим, зручнішим, інтерактивнішим, і швидше.

Декілька електродвигунів будуть прикріплені до кожного крила пропонованого літака, що дасть як мінімум дві переваги. Нинішній двигун має потужність 2 МВт, еквівалентну 2700 к.с., при ефективності близько 10 КВт на кг. “Це найпотужніший двигун, розроблений для аерокосмічної промисловості, і він значно легший”, – відзначають у Wright. При цьому запускати в космос супутники можна буквально щодня.

РЕАЛЬНИЙ ДОСВІД У ВІРТУАЛЬНОМУ СВІТІ

Найбільш інтенсивно процес розробки та випробувань SMR відбувається в США. У Східній Європі головними інноваторами в цій сфері стали Польща та Румунія. Очікується, що розробка дозволить вчетверо зменшити обсяг палива, що використовується, і в десять разів – загальну вартість запусків порівняно із звичайними ракетами. Аби замовити апарат, необхідно внести депозит у розмірі 22 тис дол. Jetson Aero вже розпродав стартову партію з 14 апаратів. Виробництво поки що дрібносерійне – лише 12 машин на рік.

… ТА ІНШІ ПРИСТРОЇ

Йдеться про розробку повноцінного додатка, тому з ходу оцінити це фіксованою сумою неможливо. Залишайте заявку на сайті і представники FlexReality зв’яжуться з вами для докладнішої консультації. Компанія PNN Soft має значний досвід у пошуку рішень для складних задач розробки програмного забезпечення та застосунків з використанням технологій доповненої реальності.

Зокрема в медицині віртуальна реальність забезпечує дистанційне і точне керування інструментами. Створення власних ефектів за допомогою додатка «Artivive». Двигун Wright проходить лабораторні випробування лише на рівні моря. Наступного року його планується запустити у камері для моделювання висоти, а потім і на реальну висоту до 12 км. По-перше, літак з шістьма або вісьмома двигунами менше схильний до ризиків їх відмов. По-друге, більша кількість двигунів забезпечить нижчий рівень турбулентності та шуму, оскільки конфігурацію можна буде настроювати залежно від умов за бортом.

На всіх етапах розробки ведемо звітність, де вказуємо всі витрати. Куди, скільки, кому і за що – клієнт має карт-бланш в плані моніторингу вкладених в розробку засобів. Всі матеріали розміщуються від імені організацій та спеціалістів, що зареєстровані на CASES.

Складаємо кошторис, щоб ви розуміли, куди і скільки грошей буде витрачено. Ставки програмістів залежать від їх досвіду і професійних навичок, як і в будь-який інший сфері. «За результатами уроку наші учні отримали нове уявлення щодо тем, які вони вивчали до цього лише за підручниками, що сприяє значно ліпшому засвоєнню навчального матеріалу.