Що нового в iOS 16: покращення та нові функції Професійні відповіді

Дивіться розділи Робота з PDF-файлами в Нотатках на iPhone й Додавання посилань у Нотатках на iPhone. Сьогодні власники сумісних моделей iPhone зможуть оновитися до iOS 16. Сама вонабула анонсована в червніта була доступна для учасників бета-тестування, а тепер виходить для всіх охочих. Загальна бібліотека фотографій iCloud також доступна для iPhone, iPad та Mac, що означає можна ділитися бібліотеками між кількома членами сім’ї.

що нового ios 16

Apple повністю переробила екран блокування, оновила “Повідомлення”, “Будинок”, “Гаманець” і “Карти”, додала спільну медіатеку у хмарі для зберігання фото і відео та дозволила користуватися “Фітнесом” без фірмових годин. Тепер ви можете редагувати щойно надіслане повідомлення або взагалі скасувати надсилання останнього повідомлення. Можете позначити повідомлення як непрочитане, якщо не можете відповісти зараз і хочете повернутися до нього пізніше.

iOS 16 — що нового

Зосередження стає кращим, його легше налаштувати, і тепер воно підключається до заблокованого екрана, пропонуючи користувачам спосіб привʼязати шпалери та віджети до заблокованого екрана при певному режимі. Щоб активувати Зосередження, користувачі можуть просто провести пальцем до відповідного екрана блокування. Завдяки фільтрам Зосередження такі програми, як-от Календар, Пошта, Повідомлення та Safari, можуть відображати лише вміст, який має відношення до Зосередження користувача, допомагаючи йому знайти кращий баланс. Нова галерея заблокованого екрана містить різноманітні варіанти для натхнення.

Календарь

Функція доступна скрізь, де приймають Apple Pay онлайн або в додатку, за допомогою MasterCard. Крім того, завдяки функції «Apple Pay відстеження замовлень» користувачі можуть отримувати детальні квитанції та інформацію про відстеження замовлень у Гаманці для покупок через Apple Pay у продавців-учасників. Браузер отримує спільні групи https://kh.locator.ua/blog/2023/11/5-pravyl-legkogo-usvoenyya-materyala/ вкладок, щоб ділитися колекцією вебсайтів з друзями та родиною. Це дозволяє легко додавати вкладки та бачити, що переглядають інші. Створені для заміни паролів, ключі доступу використовують Touch ID або Face ID для біометричної перевірки та iCloud Ключар для синхронізації між iPhone, iPad, Mac і Apple TV із наскрізним шифруванням.

Списки продуктів автоматично сортують елементи за категоріями, щоб полегшити здійснення покупок. Списки можна також поділити на розділи за допомогою заголовків, а нова опція «Перегляд стовпчиками» розташовує стовпчики один біля одного, що допомагає візуалізувати задачі. Дивіться розділ Створення списку продуктів у Нагадуваннях на iPhone.