Fenerbahçe’den transfer operasyonu: 3 şehir 6 yıldız! Son Dakika Spor Haberleri NTV Spor&Skor

Fenerbahçe Transferleri

Bugün Oğuz Aydın’a bakarsanız Ferdi’nin gençliğini göreceksiniz. Öbür tarafta aldığımız oyunculara bakarsanız van Hooijdonkları, Alexleri getirmek istiyoruz ve o motifleri göreceksiniz. Biz Fenerbahçe için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Başkanımızın önderliğinde bugün söz verdiğimiz gibi Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosu Fenerbahçe’nin olmuştur. Yönetimimiz kadro değerini zaten başarılı bir şekilde 200 milyona taşımıştı.

  • Maçı izlemek için beIN Sports ya da TOD TV üyeliğinizin olması gerekiyor.
  • Sarı-lacivertliler Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun transferlerini daha önce duyurdu.
  • Kişisel bilgilerinizi; AJANSSPOR Web Sitesi’ne üye girişi sonrasında ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’nda üye girişi sonrasında “Hesabım” menüsünde yer alan “Kişisel Bilgilerim” sayfasından güncelleyebilirsiniz.
  • “Dünya çapındaki hocalarla çalışmak çok güzel. Bu herkese nasip olmaz. Ben bunu daha önce yaşadım. Benim için güzel. Ben son 2 senede kendimi sol bekte iyi hissettim. Bir futbolcu için farklı pozisyonlarda oynamak iyi bir şey. Beni farklı pozisyonlarda da kullanabilirler. İlk tercihim sol bek. Ben kendimi orada daha iyi düşünüyorum.”
  • AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan haber içerikleri, spor dataları, canlı skorlar ver diğer her türlü İçerikler farklı kaynaklardan derlenmekte olup AJANSSPOR’un bunların doğruluğunu ve güncelliğini araştırma yükümlülüğü ve imkanı bulunmamaktadır.
  • Beşiktaş’ta 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi biten isimler de belli oldu.

Fenerbahçe – Union Saint-Gilloise UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman; saat kaçta, hangi kanalda?

Rahatsızlık vermek veya başka birisinin tacizine yandaş olmak, onu savunmak yasaktır. Üye, AJANSSPOR’un ağır ihmal veya kusuru dışında, AJANSSPOR Platformları sebebiyle AJANSSPOR Platformları’na eriştiği cihaza herhangi bir zarar geldiğini; İçerikler’den dolayı virüs, truva atı v.b gibi kötü amaçlı kodların cihazlarına bulaştığını öne sürerek AJANSSPOR’dan herhangi bir tazminat talebinde veya diğer herhangi bir talepte bulunamaz. Şu anda hali hazırda anlaşılmış transferlerin duyurulması düşünülüyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, transferlerin erken bitmesinden memnun

Fenerbahce.org olarak, ziyaretçilerimizin güvenlik haklarını tamamen gözetmekte ve korumaktayız. Göndermiş olduğunuz her türlü özel bilginiz tamamen saklı tutulmakta, kesinlikle üçüncü kişilere verilmemekte ya da satılmamaktadır. Üyelik sistemi sitemizdeki özel bölümleri kullanabilmeniz için gerekmektedir. Kişisel ve demografik bilgileriniz, sitemizdeki yeniliklerden sizleri haberdar edebilmemiz, sitemizi ilgi alanlarınıza uygun olarak daha iyi seviyelere taşıyabilmemiz için kullanılmaktadır. Konuşmasının devamında ekonomik olarak gösterilen kararlığa vurgu yapan Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, “Bugün yanımdaki futbolcunun burada olmasının asıl sebebini de her zaman söyledik. Fenerbahçe’nin ekonomik olarak kararlı ve doğru yolda gitmesi.

The Sun’dan Fenerbahçe İçin Mateo Kovacic İddiası

Sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin bir süredir görüştüğü ve 16 milyon euroluk dev bir teklifte bulunduğu isim için devrede. Fenerbahçe, tarihinde az rastlanan bir uygulamaya geçen sezon imza attı ve 2014 yılında sadece bir oyuncu transferi yaparak kasasından bonservis bedeli çıkarmadı. Fenerbahçe’den son ayrılan isim ise kaleci Altay Bayındır oldu. İngiltere Premier Lig takımı Manchester United, Altay Bayındır’ın transferini 1 Eylül’de açıkladı.

Fenerbahçe’nin 2024/25 yaz transfer dönemi bilançosu

Başkanımız bu konularda o kadar sert ve kararlı duruyor ki, karşı tarafı bu konuda ikna etme bölümü belki Mario’ya, bize düşüyor ama Başkanımız bu konuda bu şekilde olacak diye mesajı verdikten sonra…Önce hayatta hedefi belirleyeceksin, sonrasında o hedefi hayata geçireceksin. Açıkçası bu konularda ben de takdirle, olayın içinde biri olarak bunu seyrediyorum. Başkan retrobet bize diyor ki, ‘böyle olursa bu futbolcuyu alacağız.’ Biz de karşı tarafa öyle bir enerji veriyoruz ki, sonuç itibarıyla illa ki bizim dediğimiz olacak değil. Sizin taksit dediğiniz olayın belki bir öncesi, iki sene vermeyelim; ondan sonra ile başlamış olabilir. Öncelikle karşı tarafa çok negatifle başladığımız için ikna sürecinde de avantajlı oluyoruz.

Arda İbrahim Akgün kimdir?

Onlar da bugün yanımdalar ve buraya gelmemde çok yardımları oldu. Ben sahada elimden gelenin en iyisini vereceğim. Umarım hedeflerimize ulaşır ve taraftarlarımızı mutlu ederiz.” İlk olarak söz alan Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, “Hem Kulübümüz adına hem de Türk futbolu adına önemli bir günü yaşıyoruz. Yanlış bilmiyorsam Türk futbol tarihinin bonservisi en yüksek oyuncusu Youssef En-Nesyri şu anda Fenerbahçe’yle anlaştı.

Al Nassr, Talisca’nın bonservisini belirledi (26 Temmuz 2024 transfer haberleri)

Tarafların, 3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle el sıkışmaları bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp, gelen oyuncular kadar giden oyuncular için de yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe, Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic için Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Joao Pedro, Tiago Çukur, kaleci Ertuğrul Çetin, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, Arda Çağdaş, Çağtay Kurukalıp, Emir Ortakaya, Bora Aydınlık ve Eyüp Akcan ise farklı takımlara kiralandı. Sarı-lacivertli kulüpte, gelen oyuncular kadar giden oyuncular için de yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi deplasmanda Lucas Torreira, Dries Mertens ve Gabriel Sara’nın golleriyle 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe bu sezon hangi oyuncuları transfer etti? İşte 2023-2024 fenerbahçe transferleri

Transferlerimizin yaklaşık olarak %95’ini 24 Temmuz tarihinde bitirmeyi başardık. Youssef’un burada olması için gösterdikleri efordan dolayı Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Hocamızın ana opsiyonlarından bir tanesiydi ki aslında kulübün pek çok farklı dalında gerek scouting departmanı, gerek spor planlama, gerek teknik ekibimiz ve yönetimimizin ortak hedefinin sonucuydu, kendisi. Umarım kendisinden beklediğimiz katkıyı sağlar.

Fenerbahçe’den giden oyuncular

Için bilgi güvenliği politikalarımızla mevcut bilgi ve veri değerlerinin ve risk durumunun analizini yaparak önleyici güvenlik önlemlerini almaktadır. Ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz. İşbu Sözleşme belirsiz sürelidir ve Taraflar’dan biri tarafından işbu madde uyarınca feshedilene kadar yürürlükte kalacaktır. F) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. D) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır.

  • Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır.
  • Sarı-lacivertiler, Juventus’la Filip Kostic’in transferi için prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
  • Kırmızı Şeytanlar’ın gözden çıkardığı Casemiro’ya başta Suudi Arabistan’dan olmak üzere birçok ülkeden ilgi var.
  • Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür.
  • Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır.
  • 26 Haziran’da başlayan birinci transfer ve tescil dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertliler, geçen sezon kadroda yer alan bazı oyuncularla vedalaşarak yeni oyuncularına yer açtı.
  • Transferin perde arkasıyla ilgili böyle bir bilgi vermiş olayım.

Cristian Medina kimdir? Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina hangi mevkide oynuyor?

Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen imza törenine futbolcuların yanı sıra Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco da katıldı. Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri, Sofyan Amrabat, Allan Saint Maximin, Cenk Tosun, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın, Galatasaray karşısında forma giymesiyle birlikte takımlarıyla ilk derbilerine çıkmış olacak. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. 31 yaşındaki futbolcunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Sırp kanat oyuncusu Filip Kostic ve kulübü Juventus ile satın alma opsiyonlu olarak kiralık anlaşmasına vardı.

Türkiye’de Yılın Futbolcusu

  • 3 Haziran 2018’de Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak seçilen Ali Koç’un 3 sezon içinde futbol takımında yaptığı tüm transferler…
  • Fenerbahçe Kulübü, Haziran 2014’te KAP’a yaptığı açıklamada, maddi olmayan duran varlıkların yüzde 25’ini aşmayan bedellerin bildirilmeyeceğini duyurmuştu.
  • Levent Mercan’ı açıklayan Sarı-Lacivertliler artık yurt dışı çalışmalarına ağırlık verdi.
  • AJANSSPOR, kişisel veri sahibinin başvurusunda yer alan hususları netleştirmek adına, kişisel veri sahibine başvurusu ile ilgili soru yöneltebilir.
  • Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada kapatan ve Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi olan Fenerbahçe, Jorge Jesus’la yollarını ayırdıktan sonra takımı üçüncü kez “camianın evladı” olarak nitelendirilen İsmail Kartal’a emanet etti.
  • Göztepe, 23 gün sonra çıktığı ilk maçında renkdaşı Kayserispor’u net bir skorla yendi.
  • Fenerbahçe, 3-1 kaybedilen Galatasaray maçının devre arasında Ali Koç’un soyunma odasına indiği ve odada gerginlik yaşandığı yönündeki iddiaları yalanladı.
  • Peki Beşiktaş’ta giden, kalan, gelenler kimler?

Ancak Sarı-Lacivertli yönetim ilk olarak Atletico Madrid ile anlaşmanın yollarını arıyor. AJANSSPOR Web Sitesi’ne, AJANSSPOR Uygulaması’na ve/veya internete erişiminiz ile ilgili gerekli güvenlik önlemlerini (antispam, istenmeyen elektronik e-posta engeli, virüsten koruyucu vb.) almak sizin sorumluğunuza ait olup, bu önlemlerin alınmaması ve/veya alınmasının ihmal edilmesi nedeniyle verilerinize gelecek zararlardan ve/veya yetkisiz üçüncü kişilerce erişiminden herhangi bir mesuliyetimiz yoktur. AJANSSPOR’un ve olması halinde işbirliği içinde bulunduğumuz firmaların güvenlik önlemlerine rağmen AJANSSPOR’un veya işbirliği yaptığımız gerçek veya tüzel kişilerin internet sitelerine veya sistemlerine yapılan siber saldırılar sonucunda verilerin zarar görmesi, değişmesi, kopyalanması vb. Ancak verileri kurtarmak adına yedekleme, arşivleme ve uygun saklama yöntemleri kullanabiliriz.

Fenerbahçe Transferleri

Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2024-2025 Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihi

Bu sezon yaptığı transferlerle sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son 6 yılda futbolcu bonservisleri için kasasından yaklaşık 162 milyon avro çıkarmak zorunda kaldı. Kaleci Altay Bayındır’ın performansının düşmesi ve taraftarın yeni bir kalecinin alınması isteği doğrultusunda arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sezon başından beri transfer edileceği belirtilen Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic ile de mutlu sona vardı. Rusya ve İstanbul’da sürdürdüğü hazırlık sürecine yeni oyuncularını dahil eden Fenerbahçe, Real Madrid’e sattığı Arda Güler’den boşalan 10 numaralı formayı, Ajax’tan transfer ettiği 34 yaşındaki Sırp yıldız Dusan Tadic’e emanet etti.

Emre Belözoğlu’nun liderliğinde kurulacak yeni futbol sisteminde teknik direktörün Erol Bulut olması bekleniyor. 4 Ağustos’ta transfer döneminin resmen başlayacak olmasıyla sarı-lacivertliler de hızını yükseltecek. Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz. Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada kapatan ve Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi olan Fenerbahçe, Jorge Jesus’la yollarını ayırdıktan sonra takımı üçüncü kez “camianın evladı” olarak nitelendirilen İsmail Kartal’a emanet etti. Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.

Hücum ve savunmada çarpıcı istatistikler; Mourinho, İsmail Kartal’lı Fenerbahçe’yi özletti

Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir. AJANSSPOR bu Sözleşme’de yer alan maddelerde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Rafa Silva kimdir? Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Rafa Silva kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Üyelik, bu Sözleşme’de belirtilen tüm Üyelik koşulları yerine getirildiği ve Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonraki süre boyunca Üye tarafından korunduğu takdirde devam edecektir. Fenerbahçe, 20 Temmuz’da iki yeni transferi birden açıkladı. Son olarak İtalya ekibi Udinese’de forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao’nun 8 milyon 300 bin avro karşılığından transfer edildiği duyuruldu.

Fenerbahçe Transferleri

Fenerbahçe’de kimler ayrıldı?

  • Fenerbahçe’nin yeni transferleri Amrabat ve Kostic’in Kasımpaşa karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
  • Fenerbahçe, 6 milyon avrodan düşük bedelleri KAP’a bildirmezken basına yansıyan ücretlere göre Van Persie’ye 5 milyon 500 bin avro, Fernandao’ya 3 milyon 400 bin avro, Volkan Şen’e 2 milyon 500 bin avro, Şener Özbayraklı için ise 1 milyon 500 bin avro bonservis parası ödedi.
  • Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nin birinci haftasında yapacağı Royale Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Usule uygun olarak tarafımıza iletilen talebinize, talebin niteliğine göre en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak yanıt verilecektir.
  • İtalyan devi, 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra Kolarov’un gidişine onay verdi.
  • Zaten daha önce de söylemiştim, Başkanımız bu tip konularda çok hassas ve her futbolcu transferinde hem sattıklarımızda hem aldıklarımızda kulübün menfaatlerini o kadar ön planda tutuyor ki, büyük bir mücadelenin sonrasında da bugün 20 milyon Euro’nun altında bir bonservisle Youssef’u kulübümüze kattığımız için çok mutluyum.
  • Sarı-lacivertliler aynı gün, milli futbolcu Cengiz Ünder ile de 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
  • Kulübün geleneksel forması düz, sarı lacivert çubuklu forma, beyaz şort ve yanları hafif renkli beyaz çoraplardan oluşur.

Bizim basınımızda çok şekilde Youssef’un başka takımlarla görüştüğü, başka takımlarla temasta olduğu, kafasının karışık olduğu, Fenerbahçe’ye gelip gelmeme konusunda bazı tereddütler yaşadığı şeklinde haberler çıkıyordu. Biz açıkçası bu haberleri maalesef gülümseyerek okuduk. Sevgili Mario’yla beraber Youssef’la görüşmemiz 3 ya da 4 hafta önce olduğu zaman Youssef hemen bize karşı olan sıcaklığını hissettirdi ve Fenerbahçe’yle ilgili bölümü Youssef’un hiç de tahmin edildiği gibi bir sürede bitmedi.

  • Bu opsiyon, gelecek sezonun başında gerçekleşeceği için bu sezonun bütçesine yansıtılmıyor.
  • Üye, üyelik başlangıcında bildirdiği tüm bilgilerin doğru, tam ve güncel olmasından sorumludur.
  • Yeni transferimiz Youssef En-Nesyri ise, “Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum.
  • Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor’da transfer çalışmaları yeniden hız kazandı.
  • Fenerbahçe ise menajer Jorge Mendes ve Jose Mourinho faktörüyle Portekizli yıldızı ikna etebileceğine inanıyor.
  • İşte sportif direktör Mario Branco’nun operasyonda bulunduğu şehirler ve peşinde olduğu yıldızlar…
  • Başvurunuzda aşağıdaki bilgilerin bulunması zorunluluğu mevcuttur.

Göztepe, 23 gün sonra çıktığı ilk maçında renkdaşı Kayserispor’u net bir skorla yendi. Trabzonspor’un ilk yarıda rakip ceza sahasında topla buluşması sadece 6 ve gol beklentisi ise 0.09’du. “Ben açıkçası rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum, kendime bakıyorum ve kendi yapacağım işi düşünüyorum. Neler yapabileceğimi de çok iyi biliyorum. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Taraftarlarımıza da şunu söyleyebilirim ki, kupalar kazanmak için elimden geleni yapacağım. Şahsi hedeflerden ziyade tek hedefim bu.” “Oğuz başından beri bize gelmek istedi, biz de onu tercih ettik. Biz yapmış olduğumuz toplantıda bu transferi 24 saatte bitirmiş olduk. Aslında onu kim aradı, hangi menajer aradı bilmiyorum. Önemli olan onun burayı seçmesi.” Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’yla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Branco, “Ben bir yabancıyım. Demokratik ortamda gerçekleştiyse bu seçim, saygı duyuyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz.” diye konuştu. Branco, Mert Hakan Yandaş’la yeni sözleşme yaptıkları için de mutluluğunu dile getirdi.

Bu sorumluluk üyeliği sona erse dahi devam etmektedir. İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. Fenerbahçe, 17 yaşındaki yıldız adayı ile anlaştı.

Üye, AJANSSPOR kayıtlarının geçerliliğini peşinen kabul ettiğini, AJANSPOR ile arasında çıkacak her türlü ihtilafta AJANSSPOR’un her türlü kayıt, belge ve defterleri ile her türlü bilgisayartek ve kesin delil teşkil edeceğini ve bağlayıcı olacağını, bu maddenin HMK 193. Madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder. AJANSSPOR Platformları’nın kullanımında, herhangi bir bilgisayar şebekesinin güvenliğini ihlal etmek, güvenlik şifreleme kodlarını kırmak, tehdit edici veya müstehcenlik içeren yasa dışı materyalleri transfer etmek veya yüklemek ya da herhangi bir yasa dışı aktiviteyle meşgul olmak kesinlikle yasaktır. Kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer Ziyaretçi veya Üye’lerin bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve AJANSSPOR’a veya AJANSSPOR Platformları’na zarar verecek davranışlarda bulunamaz.

Bu sonucun ardından lider Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Şampiyonlar Ligi’nden elenen ve Süper Lig’de istikrarsız bir performans sergileyen sarı-lacivertli ekip, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Portekizli meslektaşlarımız, teknik direktör Jose Mourinho’nun son zamanlardaki yönetimini ve Fenerbahçe’nin performansını Spor Arena’ya değerlendirdi. Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır. Üye, aşağıda listelenen Topluluk Kurallarına uymayı kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu kuralları ihlal edenler hakkında soruşturma yapmak ve bunları ihlal eden kişilerin üyeliklerini silmek, bu tarz uygunsuz iletişimi hizmetten kaldırmak ve bu kişilere karşı her türlü gerekli yasal tedbirleri almak ve başlatmak konusunda AJANSSPOR yetkilidir.

Üye, konuya ilişkin yazılı talebini adresine e-posta yoluyla AJANSSPOR’a iletmek kaydı ile Üyelik hesabının sonlandırılmasını isteyebilir. Fenerbahçe, Balıkesirspor’a Arda İbrahim Akgün’ün transferi için 5 ile 7 milyon TL arasında bir bonservis bedeli ödeyecek. Balıkesirspor, Arda İbrahim Akgün’ün ikinci satışından pay elde edecek. Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Fenerbahçe ile kulübümüz, Arda İbrahim Akgün’ün transferi için prensipte anlaştı. Arda İbrahim Akgün henüz 17 yaşında gelecek vadeden bir futbolcu. Fiziksel yapısı çok iyi, geliştirmesi gereken noktalar var. Arda İbrahim Akgün, ülke futboluna ve Fenerbahçe’ye katkı sağlayacaktır” dedi. Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile sezona hazırlanırken Portekizli teknik adamın istediği ile ortaya sahaya yıldız ismi transfer gündemine alıyor. Fenerbahçe’den Galatasaray’a son dakika transfer çalımı!

Ama sevgili hocamızın transfer listesindeki 1 numara olduğunu daha önce söylemiştim. 1 numarayı, onun birinci tercihini getirmek için inat ettik, büyük mücadele ettik ve bugün bu inadın, bu mücadelenin başarıyla sonuçlandığı günü yaşıyoruz. Transfer döneminin son bölümünde sarı lacivertli takıma katılan tecrübeli sol kanat oyuncusu, hazır olmadığı gerekçesiyle Kasımpaşa müsabakasında kadroda kendine yer bulamamıştı.

Leave a Reply