Client Portal Patient Portal

Ігри про котів грайте в найкращі ігри про котів онлайн

Четверолапий супутник став окрасою іронічної історії, а випробування здатні увігнати в ступор навіть затятого фаната квестів. Це не можна назвати недоліком гри, але ми попереджаємо – будьте готові до труднощів. Герой майже непереможний у своїй броні, але періодично йому доведеться вибиратися з нього, щоб пролазити у вузькі тунелі та знаходити цінні артефакти. А оскільки перед нами метроідванія, ви будете обзаводитися новими вміннями і повертатися в раніше відвідані місця, щоб відчиняти замкнені двері і руйнувати неприступні стіни. Вихованець супроводжує дівчинку, яка намагається вибратися з таємничого світу, яку переслідують роботи. Разом з тим, гра приємна і умиротворююча, а тому не завдасть великої шкоди вашим нервам навіть у випадку, якщо ви застрягнете на особливо складній головоломці.

ігри про котів які б'ються

BlobCat – кумедна казуальна стратегія-головоломка, в якій головне завдання гравця – врятувати мишок від кішок. Так що спрямовуйте групу безпорадних мишей у безпечне місце, стратегічно розміщуючи стрілки на ігровому полі, уникаючи при цьому котячої загрози, що ходить навколо. Суть цієї гри відображена в її назві – у Cattails вам дійсно пропонують стати котиком. А жити ви будете в одній з котячих колоній, отже доведеться якось уживатися з сусідами, дружити з ними або ворогувати, залежить від вас. Вирушивши на прогулянку паризькими вуличками, ви зустрінете кішок з різними характерами. Спілкуючись з ними, пам’ятайте, що все в цій грі має наслідки, тому одна репліка може змінити перебіг подій.

А як на рахунок жалібного погляду, яким кіт нагороджував усіх, хто не хотів виконувати його прохання. Хто тільки не намагався копіювати, переслідуючи різні цілі для цієї мети. Науковці схиляються до думки, що коти можуть розпізнати своє ім’я, але не завжди обирають відгукнутися. Але розробники розумно і з почуттями ставляться до кожної записки в грі. І хоча у своїй масі вони лаконічні, від них так і віє глибиною. Вона дає змогу дізнатися, що сталося з людьми, заглибитися в історію Мертвого міста та робота-компаньйона. Щоб повністю вивчити навколишнє, потрібно читати написи, розмовляти з кожним роботом і збирати усі предмети та спогади.

THE BIG JOURNEY

Серед роботів є торговці, старателі, продавці, працівники хімчисток і навіть поліціянти. У котів багата міміка, і якщо тварина незадоволена, це можна помітити за тремтячими вусами, притиснутими вушками, демонстрацією зубів і, звичайно, вздибленій шерсті. Дослідницька група розробила етограму — список конкретних моделей поведінки, що можна побачити у тварин у певній ситуації. Вони були об’єднані в шість груп відповідно до активності взаємодії котів. Вам теж завжди було цікаво, чому кішки так люблять скидати на підлогу все, що потрапить під лапу? Ці милі пухнасті створіння дійсно люблять руйнування і отримують від них задоволення, граючи в Catlateral Damage ви зрозумієте, чому.

СЕРІЯ ALIEN CAT

Підсумовуючи, можна сміливо сказати, що гра про кота стане яскравою подією в ігровій індустрії 2022 року. Вона невелика (6–10 годин повноцінного проходження), приємна та зворушлива. За час проходження гравець познайомиться з безліччю персонажів, сотні разів нявкне, потреться об десятки ніг і навіть «упустить» кількох жителів Мертвого міста. Фавели нижнього міста наповнені деталями та винахідливими переходами, https://outsignal.com/business-news/piratskie-igry-v-chem-opasnost/ а каналізація — похмура та моторошна. Виникає відчуття, що розробники навмисне додали йому людського рота та очі, щоб хоч трохи віддалитися від ідеї «симулятора кота». Варто зазначити, що в грі є натяки, наскільки це далеке майбутнє — згідно з одним з написів, дії гри розгортаються через сім мільйонів років після винайдення роботів! Вони радіють, розчулюються, гніваються та інколи лаються одне з одним.

Іноді це навіть потрібно робити, щоб кудись дістатися. Або ганяти м’яч, валити стоси книг, грати з пультом керування, безтурботно сидіти в коробці. Засунути голову в пакет і бігати навколо, чекаючи на порятунок. Загалом усе, щоб гравець отримав смертельну дозу розчулення. Гравець займеться вивченням локацій та пошуком ключових предметів. Night in the Woods – по суті, розповідь про звичайне сонне містечко, в якому звичайні, хоч і зовсім різні люди живуть своє життя, ось тільки люди тут замінені на антропоморфні тварини.